2016-08-16 08:38:06• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - Szerencsés lehet ma a szerelemben

Napi horoszkóp augusztus 16-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Lehet, hogy olyan érzése van, hogy a kollégái kibeszéli a háta mögött. Ne törődjön ezzel, valószínűleg nem rosszindulatból teszik. Ma kiváló ötletei vannak, és a tárgyalásai is eredményesek.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Izgalmas találkozásai lehetnek, érdekes emberekkel ismerkedhet meg ma. Délután egy családi vitában ön mondja ki a végső szót. Legyen igazságos, vegye számításba az önével ellentétes véleményt is.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Sok feladat elintézése maradt mára, ezekkel telik az egész délelőttje. A munkatársai szerencsére a segítségére lesznek mindenben, csak kérnie kell! A délután már jó hangulatban, nyugodtan telik.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Olyan munkalehetőséget kaphat, amit érdemes megfontolni. Anyagilag jól járna, ám gondolja végig, mennyire tudná összeegyeztetni a magánéletével. Este kellemes meglepetést tartogat önnek a párja!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Ne menjen bele kicsinyes hatalmi harcokba a párjával! Komoly ellentéteket szülhet most, ha egyikük sem tud engedni. Próbálja megtalálni a kompromisszumos megoldást, nem egymás ellen, hanem a közös célokért kellene küzdeniük!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Sikerül másokat is meggyőznie, az ötleteit díjazni fogják. Délután előfordulhat egy-egy nézeteltérés, de ezt hamar el tudja rendezni. A magánéletére kellene egy kicsit fókuszálnia, egy rokonának szüksége lenne a támogatására.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Remek napra számíthat, rövid távú céljait sorra megvalósítja. A délután tartogat néhány bosszúságot, főleg az anyagiakkal lehetnek ezek kapcsolatban. Este látogassa meg régi jó barátait, akik mindig felvidítják.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Reggel jelentős késére számíthat, mindenhol többet kell várnia, mint gondolta volna. Ne hagyja kizökkentetni magát a nyugalmából, vigye keresztül mindazt, amit mára tervezett. Este egy telefonhívás igazán nagy örömet szerez önnek.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Figyeljen arra, hogy érthetően, pontosan fejezze ki a mondanivalóját. Egyébként baj származhat a félreértésből. Sokat segíthet önnek ma egy családtagja, csak legyen vele őszinte, és tárja fel a problémáit!

Bak: XII. 22. - I. 19.
A szerelemben lehet szerencsés ma. Egy olyan embert sodor az útjába az élet, akivel tökéletesen megértik egymást. Ha elég nyitott, akkor ez szerelem lehet első pillantásra!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ne engedje, hogy belerángassák a kicsinyes vitákba, és a munkahelyi intrikákból is maradjon ki. Jobb, ha úgy tesz, mintha nem is hallaná ezeket, ellenkező esetben állást kell foglalnia, és több kollégáját is magára haragíthatja.

Halak: II. 19. - III. 20.
Ne engedje, hogy belerángassák a kicsinyes vitákba, és a munkahelyi intrikákból is maradjon ki. Jobb, ha úgy tesz, mintha nem is hallaná ezeket, ellenkező esetben állást kell foglalnia, és több kollégáját is magára haragíthatja.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: